Hej, jeg hedder Morten. Jeg er professionel oversætter, forfatter og foredragsholder. Skriv til mig hvis du vil i kontakt. Min email er post@mortengottschalck.dk, tlf.: (+45) 25178459.

Dette er en fuldstændigt ukomplet oversigt over foretagender, jeg har angrebet med min tilstedeværelse.


Spilbog.dk – dansk hjemmeside, som søger at samle viden om alle danske spilbøger og danske oversættelser, inkl. nyheder, konkurrencer, interview, sjov + lidt ballade. Spilbog.dk er udgangspunktet for mit arbejde med spilbøger.

GAFFA 10 års anmeldelser, artikler, interviews. Fantastisk rejse.

Forlaget Faraos, omkring 15 oversættelser i serien Sværd og Trolddom fra engelsk, hvor jeg har fået lov at omskrive nogle ting hist og her, samt Drager og Dæmoner fra svensk. Kreativ legeplads.

Odense Spilfestival – stifter og festivalleder i 2 år. Det var sjovt!

Fyn Live, fynsk sammenslutning af større spillesteder – masser af artikler til avisen over et par år. Spændende at være med til.

Jam Days, en festival for blues, jazz og folk – en bunke artikler og interview til avisen i løbet af 3-4 år. Gutterne på Posten i Odense er seje.

Odense Lyrikfestival, poetry walk. Sjovt samarbejde.

Odense Byhaver, stifter af forening for urbane nyttehaver, ca. 2014-2016. Fedt at organisere.

Spontalteksperimenterende musikalsk projekt, som vågner i perioder.

Jeg er uddannet indenfor bibliotek, logistik, salg og ledelse.

Foruden ovenstående har jeg løst en lang række opgaver for private virksomheder vedr. hjemmesider, sociale medier og rådgivning.

Jeg leger desuden med Youtube og Instagram.